19.3.12

Don't let it fool you

Idols resan:
 I tåget på väg mot Hesa. Vi satt 10 flickor i en lodge. O de e så myki roligare att fara me tåg, med vänner än ensam, tiden far så snabbt :) (ja har bara tidigare fari ensam elle me nå släkting) Vi va dit ungefär kl.2.
 Efter lite över en timme av shopping så foo vi till en café. O di hade enorma bullar! c(-: Oj va de va goo.
 Annica i ratikkan
 Bara en bild från hesa. Ja street-fotografera dit! :D Otrolit kul, bilder kommer senare.
 Hanna köpt solglasögon // På väg till Peacock

 gulliga vänner

 I idols-salen
Och Torsten får ju en egen bild förstås:

De va noo faktist ganska kul att vara o sii på idols. Förra året om ja sku ha fått en biljett sku ja ha sålt den, men dehee året e ju Torsten dit så klart ja foo o sii! :) O har ni nångång undra va händer när man har reklamer? Nå di roudar ju tavara o sånt, men för publiken hade di en stand-up komiker! :D De va ganska kul, o han va helt bra. Men int vet man ju nånting om han om man int har vari i publiken, han bara finns int till folk som ser på tv. Stackarn.
Dessutom tycker ja nog att fel flicka föll! Ina va bra, Sini va bara... osäker helt ärlit.

När he va slut så hann vi int lämna dit efteråt alls. Vi sprang till ratikka o sprang till tåget så att vi sku hinna. De va int så värst kul. O sen blev de nå 6h av att försöka sova i en tåg. O ja fick sömn, men ungefär varje gång tåget stanna så vakna ja. Så vi va en 5-tiden hemma, o ja har vari i skolan idaa :) Ja dissa morgontimmarna nog, for till 10, men annars hade ja en kort dag.

Annors så kom en sånhär fin smycke med mig hem från hesa:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar